csgame cs game - invision power board - csgame.ro

CSGAME ( csgame.ro ) este o platforma unde toti jucatorii de CS pot gasii noutati despre jocul lor preferat. Totodata pot gasii strategii sau sa isi spuna parerea despre orice tine de csgame.

csgame 2021

un numar tot mai mare de jucatori csgame acceseaza platforma noastra si ne informeaza asupra placii de baza invision power board, o placa de baza folosita tot mai mult de jucatori. A nu se confunda cu platforma numita invision virus, care este cu totul si cu totul altceva. Ca tot venii vorba despre asta, am sa las si cateva cuvinte despre partea de securitate si un tool foarte ok care l-am folosit in trecut si mi s-a parut foarte bun pentru securitate

Online Web Vulnerability tool for websites

Daca detineti o platforma online va recomand tot mai mult sa folositiun tool de scanare al securitatii site-ului vostru, indiferent ca este un forum despre CS game sau orice alta platforma online. In momentul de fata atacurile cybernetice s-au inmultit semnificativ si ma gandesc ca nu ati dorii sa aveti probleme de genul ca site-ul vostru sa fie spart si sa gasiti alte fisiere decat cele care le stiti voi. In acest sens va recomand Online Web Vulnerability tool for websites aici veti putea sa va scanati aplicatia web chiar si intr-un mod gratuit si sa vedeti cu exactitate ce vulnerabilitati aveti. Ceea ce mi-a atras atentia asupra acestui tool de securitate a fost faptul ca am descoperit la ei pe platforma o baza de date cu multe vulnerabilitati actualizate la zi, ceea ce ma face sa cred ca acele vulnerabilitati le va testa in momentul scanarii.
Totodata aici veti putea sa va scanati si dispozitivul dumneavoastra indiferent ca este calculator sau telefon mobil sau laptop cu o procedura numita EICAR online antivirus test. Cu aceasta procedura veti stii exact daca dispozitivul vostru este protejat sau nu de un sistem antivurus si daca acesta este activ sau nu. De ce este important acest lucru cand vorbim de CS Game? ei bine imaginati-va ca veti face o plata sa achizitionati ceva pentru jocul vostru, iar in loc sa ajunga banii la destinatar, cineva intercepteaza si va fura datele bancare si va goleste contul... Toate acestea se pot evita intr-un mod gratuit cu o simpla scanare online cu aplicatia online de mai sus.


  Site-ul https://csgame.ro/ foloeseste Cookie-uri. Prin navigarea pe acest site intelegem ca sunteti de acord cu legislatia referitoare la Protectia Datelor din Romania. Accept.